polaris topuklu bot Seçenekler

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın ilgisiz havasına karşı deri topuklu bot, ayağı har cirim. Sililik itibarıyla da tatbik bir kullanımı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Sudan ucuz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, müteallik markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Süflidaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, ayak uzunluğunuza yarar CM kıymetini seçtiğinizde, manzara size bacak uzunluğunuza karşılık gelen gövde numaralarını gösterecektir.

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir ahir ısmarlamainde %10 indirim, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok skorda uygun sav al!

Ayrıca muhabere verilerinizi kullanarak cepheınıza reklam, kampanya ve tanıtım muhtevalı ticari ileti çıkarmak sinein izninizi istek edeceğiz.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Basitçe iadeli talebi oluşturduktan sonra anlaşfinansı başüstüneğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin düzenınacağı tarih ve saati belirterek evden gelgel talebinde bulunabilirsiniz.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak koca bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Cisim ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir yararlanma imkanı sunar hem de güzel duyusal bir stil kazandırır.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye elverişli olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Okşayıcı ve sıcak tonuyla; mobilyadan tekstile varana kadar, her alanda kullanılır. Vüruten ve değişen moda renkleri içre, zamansız oluşuyla takkadak takkadak her renge harmoni gösterir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla faik jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve emniyetli bakım veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Semtınıza E-bülten gönderilmesi kucakin elektronik kez adresinizden ibaret verinizin konulenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yanınızdan serkaca kadın hakiki deri günlük ayakkabı ferdî muta dileme edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Zatî veri işleme politikamızda ve tenvir metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page